Aanbod

Individuele begeleiding

Ieder mens is anders en heeft verschillende wensen en behoeften. Daarom heeft de individuele begeleiding ook veel keus. Mijn praktijk Verlies en Verbinding is bij mij thuis in Schildwolde. Op verzoek is het ook mogelijk om naar je toe te komen. Ik bezoek je dan thuis of op een andere locatie.
Tot slot kunnen we een wandelafspraak maken. Het is fijn om buiten te zijn en soms praat dat veel makkelijker.

Inloopmiddag

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er in mijn praktijk een inloopmiddag van 13:30 - 15:30 uur. Het is een ontmoetingsplaats waar de gesprekken gaan over rouw en verlies en alles wat daar bij hoort. Een plek voor een lach en een traan. Voor steun en een bakkie troost.
Je hoeft je niet aan of af te melden, kom gewoon maar eens langs en kijk of het iets voor je is.
Er zijn geen kosten aan verbonden

Wandelen, delen in rouw en verlies

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Wandelen in de natuur geeft rust en vermindert de stress in ons lijf. Het overlijden van een dierbare is één van de ingrijpendste gebeurtenissen die we als mens meemaken. Dat geeft veel stress. Dat is precies de reden waarom rouw- en verliesbegeleider Marian Ek uit Schildwolde samen met wandelcoach Phyl Hoogeveen uit Tjuchem een aantal keer per jaar een wandeling gaan organiseren voor mensen met een verlies. Rouw en verlies wordt ook ervaren na het beëindigen van een relatie door scheiding, het verlies van een baan of gezondheid. Ook deze mensen nodigen wij uit om mee te wandelen. Meer informatie