Aanbod

Individuele begeleiding

Ieder mens is anders en rouwt anders. Ik bied je allerlei mogelijkheden aan. Naast het praten kan er creatief gewerkt worden, een meditatie ervaren, wandelen in de natuur en een opstelling neerzetten met poppetjes. Ik nodig je uit om nieuwe dingen te verkennen en te proberen. Dit alles wordt in het kennismakings gesprek besproken en afgestemd met elkaar.
Mijn praktijk Verlies en Verbinding is bij mij thuis in Schildwolde in de gemeente Midden Groningen. Op verzoek is het ook mogelijk om naar je toe te komen. Ik bezoek je dan thuis of op een andere locatie.

Inloopmiddag

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er een inloopmiddag. Van half twee tot half vier is mijn praktijk open om zomaar eens binnen te lopen. Daar gaan de gesprekken over rouw en verlies. Hoe ga je daar mee om. Steun hebben aan elkaar en natuurlijk is er een kopje thee. Ik vertel je daarnaast graag meer wat ik voor jou mag betekenen. De inloopmiddag is vrijblijvend en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden. Dus kom gerust een keer langs, je bent helemaal welkom.

Wandelen, delen in rouw en verlies

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Wandelen in de natuur geeft rust en vermindert de stress in ons lijf. Het overlijden van een dierbare is een van de ingrijpendste gebeurtenissen die we als mens meemaken. Dat geeft veel stress. Dat is precies de reden waarom ik samen met Ruth Lievers een aantal keer per jaar een wandeling organiseer voor mensen met een verlies.  De komende wandeling is zaterdag 18 juni 2022. Meer informatie

Opstelling met poppetjes

Soms is het moeilijk om de woorden te vinden. Dan kan het helpen om te werken met poppetjes. Door jouw beleving en situatie op tafel neer te zetten met de poppetjes kan je er naar kijken. En er is een spreekwoord wat zegt: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vanuit dat beeld ontstaat er een gesprek.