Aanbod

Individuele begeleiding

Ieder mens is anders en heeft verschillende wensen, behoeften en uiting van creativiteit. Ik bied je allerlei mogelijkheden aan in overleg met jou. Ik nodig je uit om nieuwe dingen te verkennen en te proberen.
Mijn praktijk Verlies en Verbinding is bij mij thuis in Schildwolde in de gemeente Midden Groningen. Op verzoek is het ook mogelijk om naar je toe te komen. Ik bezoek je dan thuis of op een andere locatie.
Tot slot kunnen we een wandelafspraak maken. Het is fijn om buiten te zijn en soms praat dat veel makkelijker.

Inloopmiddag

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er in mijn praktijk een inloopmiddag van 13:30 – 15:30 uur. Het is een ontmoetingsplaats waar de gesprekken gaan over rouw en verlies en alles wat daar bij hoort. Een plek voor een lach en een traan. Voor steun en een bakkie troost.
Je hoeft je niet aan of af te melden, kom gewoon maar eens langs en kijk of het iets voor je is.
Er zijn geen kosten aan verbonden

Wandelen, delen in rouw en verlies

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Wandelen in de natuur geeft rust en vermindert de stress in ons lijf. Het overlijden van een dierbare is een van de ingrijpendste gebeurtenissen die we als mens meemaken. Dat geeft veel stress. Dat is precies de reden waarom ik samen met Ruth Lievers een aantal keer per jaar een wandeling organiseer voor mensen met een verlies.  Meer informatie