Aanbod

Individuele begeleiding

Ieder mens is anders en rouwt anders. Ik bied je allerlei mogelijkheden aan. Naast het praten kan er creatief gewerkt worden, een meditatie ervaren, wandelen in de natuur en een opstelling neerzetten met poppetjes. Ik nodig je uit om nieuwe dingen te verkennen en te proberen. Dit alles wordt in het kennismakings gesprek besproken en afgestemd met elkaar.
Mijn praktijk Verlies en Verbinding is bij mij thuis in Schildwolde in de gemeente Midden Groningen. Op verzoek is het ook mogelijk om naar je toe te komen. Ik bezoek je dan thuis of op een andere locatie.

Inloopmiddag

In mijn aanbod heb ik elke eerste dinsdagmiddag van de maand een inloopmiddag. In de Corona tijd is dat best lastig en onzeker, omdat je niet van te voren weet hoeveel mensen er komen. Daardoor kan het zijn dat er mensen wegblijven. Ik heb besloten om het voorlopig anders te doen.
Wil je een keer langskomen, neem dan via mail, app of bellen contact met me op. Dan maken we een afspraak, net als bij de inloopmiddag zijn er dan geen kosten. Voor steun en een bakkie troost. In overleg kan dat ook een ander dagdeel zijn.

Wandelen, delen in rouw en verlies

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Wandelen in de natuur geeft rust en vermindert de stress in ons lijf. Het overlijden van een dierbare is een van de ingrijpendste gebeurtenissen die we als mens meemaken. Dat geeft veel stress. Dat is precies de reden waarom ik samen met Ruth Lievers een aantal keer per jaar een wandeling organiseer voor mensen met een verlies.  Meer informatie

Opstelling met poppetjes

Soms is het moeilijk om de woorden te vinden. Dan kan het helpen om te werken met poppetjes. Door jouw beleving en situatie op tafel neer te zetten met de poppetjes kan je er naar kijken. En er is een spreekwoord wat zegt: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vanuit dat beeld ontstaat er een gesprek of zijn er de stiltes.